Pečení kváskového chleba

Přijeďte si upéct kváskový chléb. 

Jak to bude probíhat?

Od 8:30 do 14:30 hod.

Začneme tím nejdůležitějším: zaděláním kvásku. Pak budeme povídat o prospěšnosti kváskového chleba na náš organismus. 

V době kvašení máme 3 hod. čas, který využijeme na výlet po krásách přírody v okolí. 

Po návratu si vychutnáme společný oběd a poté pečení chleba.

Co si odvezete?

Radost ze společného tvoření 

+ 1 kg vlastní rukou vyrobeného a upečeného žitného kváskového chleba se semínky

+ kvásek a recept pro vaši domácí výrobu

Akce max 6 osob.

Poplatek za 6 hod workshop 890 Kč.

Pokud se vám u nás v zahradě bude líbit, po dohodě je možné v sadu i přespat.

V celoročním přehledu si vyberte sobotu, kterou byste chtěli přijet a rezervujte si termín.